Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Referanser

Her finner du et lite utvalg av våre referansekunder.


Kristiansand Skruefabrikk & Mek.Verksted AS

bilde

Kristiansands Skruefabrikk & Mek. Verksted AS (KSMV) er en moderne og velutstyrt mekanisk underleverandør med 105 høyt kvalifiserte medarbeidere. Bedriften ble grunnlagt av Otto Hansen allerede i 1918. Fra en beskjeden start har bedriften utviklet seg gradvis fram til i dag. Gjennom alle år er det blitt satset på kvalitet, service og punktlig levering.

MHWIRTH AS

MHWirth as  er et internasjonalt oljeservice-selskap som leverer ingeniørtjenester, fabrikasjon, teknologiprodukter, vedlikehold, spesialist- tjenester og totalløsninger til oljeindustrien. Hoveddelen av virksomheten omfatter leveranser til olje-, gass- og petrokjemianlegg.

Bårdsen Smie & Mek.Verksted AS

bilde

Bårdsens Smie A/S ble startet i 1886 og er et godt etablert firma som ligger sentralt på Gismerøya Industriområde i Mandal, 150 meter fra dypvannskai.
Bårdsens Smie har kran kapasitet på 2 stk. 10 tonns og 1 stk 5 tons kran.
Vi disponerer 1200 kvm. med produksjonslokaler og kontorer. Samt 500 kvm lagringsplass.


Mandal Castings AS

bilde

Mandal, også kalt Sørlandets perle, med sine flotte strender og fantastiske skjærgård er et eldorado for båtfolk av alle kategorier. Det var derfor ikke tilfeldig at byen ga opphav til den kjente Marnamotoren, fremstilt ved Mandal Motorfabrikk.

Firenor AS

bilde

Våre ansatte har svært lang kompetanse innen olje & gass sektoren over hele verden, og gir skreddersydde løsninger for industrien.

Skogsøy Båt AS

bilde

Skogsøy Båt har siden starten i 1984 bygd fiskebåter i forskjellig størrelse og matrial. Vi spesialiserer oss på båter fra 35-70 fot i aluminium. Vi bygger fiskebåter primært men leverer også arbeidsbåter og oppdretsbåter.


AF Gruppen Norge AS

bilde

AF Gruppen ASA er et børsnotert entreprenør- og industrikonsern. AF driver prosjektindustri i hele landet innenfor eiendom, bygg, anlegg, offshore, miljø og energi.
Offshore omfatter fjerning, demontering og resirkulering av offshore installasjoner, anleggsarbeid på olje- og gassanlegg, samt riggservice og EPCIC-prosjekter offshore og marin. Offshore har tilstedeværelse i Oslo, Haugesund, Stavanger, Flekkefjord, UK, og Shanghai

Båtservice Mandal AS

bilde

Båtservice fyller 60 år og består nå av 17 firmaer, og er i stadig ekspansjon på tross av den finansielle krisen markedet er i. Bredden i firmaet gjør at vi innehar stor ekspertise innen mange felt i det industrielle markedet. Vi er ledende på bygging av high speed fartøyer bygget i aluminium. Vi bygger katamaraner og enkeltskrog , arbeidsbåter og passasjer fartøyer. Siden starten i 1948 har over 800 fartøyer blitt ferdigstilt ved våre verft i Mandal. I dag foregår det bygging på 3 verft i Mandal, samt ett verft på øya Kish rett innenfor Hormuz stredet.

Umoe Mandal AS

bilde

Umoe Mandal AS er et båtverft beliggende på Gismerøya like øst for Mandal. Her har det vært bygd blant annet mineryddere, oppgradering av Hauk-klassen og forsvarets nye MTB-båter; Skjold-klassen. Umoe Mandal eies av Umoe AS


Et lite utvalg av jobber vi har utført

Klikk på et av bildene for å vise "slideshow"

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn